Palvelut

Tarjoamme toimintaterapiaa Lapualla sekä lähialueilla. Toimintaterapiaan voit tulla lähetteellä, maksusitoumuksella tai itsemaksavana asiakkaana.

Yritys on perustettu vuonna 2008.

Uusiin tiloihin, Lapuan Alanurmoon, muutimme keväällä 2010.

Asiakaskuntamme koostuu suurimmaksi osin lapsista ja nuorista.

Terapiatilat onkin tehty iloisen värikkääksi isoine terapiavälineineen ja leluineen, jotta jokainen lapsi tuntisi olonsa mukavaksi terapiakerran aikana.

Terapiatilassa on myös harjoituskeittiö, jossa asiakkaamme pääsevät harjoittelemaan esim. omatoimista välipalan valmistusta tai leipomista.

Terapiatilan pihapiirissä on leikkipuisto, muumitalo ja nuotiopaikka, jonne pienet ja isommat asiakkaat voivat lähteä seikkailemaan yhdessä terapeutin kanssa. Terapiatila sijaitsee lisäksi aivan Simpsiön metsien vieressä, jonne toimintaterapiajakson aikana on mahdollista tehdä retkiä.

Myös aikuisasiakkaat ovat meille tervetulleita. Terapiatilasta löytyy välineitä mm. käden kuntoutukseen sekä itsestä huolehtimisen harjoitteluun. Useimmiten aikuisasiakkaiden terapiat toteutuvat kuitenkin kotikäynteinä, jolloin taitoja päästään harjoittelemaan asiakkaan omassa ympäristössä.

Meille on tärkeää, että jokainen asiakas kohdataan yksilönä. Terapiakertojen sisällöt suunnitellaan siten, että niissä huomioidaan sekä terapiajakson tavoitteet että asiakkaan mielenkiinnon kohteet. Näin terapiajakson vaikuttavuus on mahdollisimman suuri.

Valtaosa asiakkaistamme on käynyt jo ennen terapiajakson alkamista toimintaterapeutin arviossa esim. terveyskeskuksessa, keskussairaalassa tai Eskoossa. Tarvittaessa myös me teemme toimintaterapia-arviointeja.

Yritys tarjoaa toimintaterapiapalveluita pääsääntöisesti Lapualla. Tarvittaessa teemme koti-, päiväkoti- ja koulukäyntejä myös lähikunnissa.

Meillä on sopimus KELA:n kanssa vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen toteuttamisesta. Lisäksi asiakkaita tulee vakuutusyhtiöiden sekä terveyskeskuksien maksusitoumuksilla.

Tervetuloa iloiseen toimintaterapiaan!

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse, soittamalla tai tule käymään toimipisteellämme Lapuan Alanurmossa.